e-logopedia.net
 

 

Andreu Sauca ha tancat el seu Portal de Logopèdia, e-logopedia.net, en funcionament des de 1995 i primer portal de la professió a Europa i àmbit hispanoamericà, com a resultat de la nova Ley de Propiedad Intelectual (Ley Lassalle), que pretén gravar amb una taxa aquelles pàgines web que enllacin i/o citin continguts aliens (#canonAEDE).

 

Sempre hem estat escrupolosos amb el respecte a l'autoria i al copyright, obrint tots els continguts en pàgines noves sense marcs que els poguessin relacionar amb el nostre portal i impedint, per còdi, que altres portals o pàgines obrissin el nostre dins d'un frame propi. Tampoc hem fet recurs a la descàrrega de continguts protegits per drets d'autor doncs considerem legítims aquests drets.

 

Tot i així, donat que un Portal vertical no és sinó el resultat d'una gran feina de recerca, ordenació i posada a disposició d'enllaços a continguts propis d'un sector, en el nostre cas la Logopèdia, ens veiem obligats a tancar per a no caure en sancions que no considerem justes i que no creiem merèixer-nos.

 

Agraeixo a tots aquests gaire bé 20 anys en què ens heu seguit. Esperem que els temps canviïn i que torni a imperar la raó que creiem s'està perdent. En aquest moment pot ser que torni a activar-se e-logopedia.net

 

Andreu Sauca

Director d'e-logopedia.net

 

 
 

 El títol "e-logopedia",
és copyright de l'Andreu Sauca
© 1995-2015

 © Andreu Sauca i Balart, 1995-2014. www.asauca.net